Svet poznatih
Poznati sa poznatima

PRINC ČARLS čita Harija Potera unucima i kupuje im poklone non stop (FOTO)

0 227

U dokumentarcu „Prince, Son and Heir: Charles at 70“ , koji je pušten premijerno sinoć u čast 70. rođendana princa Čarlsaa, saznali smo da budući monarh ima veoma blizak odnos sa unucima i da ga princeza Šarlot i pric Džordž mnogo vole.

Privatne detalje ovog odnosa sa unucima je ispričala njegova žena Kamila, vojvotkinja od Kornvola. Kako priča u filmu, princ Čarls čita Harija Potera unucima sa odglumljenim glasovima što oduševljava decu.

Takođe, vojvotkinja je opsiala kako se igraju kada su zajedno. Budući kralj izigrava njihovu veliku igračku koja ispušta smešne zvukove i igra se sa njima. Najmlađi pripadnici kraljevske porodice dedu zovu deda Vels, prema njegovoj tituli.

U ovom eksluzivnom dokumentarcu objavljena je jedna od retkih i do sada nepoznatih slika princa Čarlsa sa najmlažim unukom, princom Luisom.

Dalje u odkumentarci princ Vilijam objašnjava kako je njegov otac brilijantan sa decom, ali da nema toliko vremena da im se posveti. U nastvaku otkriva kako Čarls deci sa svakog putovanja nešto donese.
Princ Čarls je prezauzet kraljevskim dužnostima u ime kraljice Elizabete II, a i ličnim poslovima kojih ima puno.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.