Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ovakvi muškarci su ženama NEODOLJIVI! Znate li koji tip FRAJERA je najkvalitetniji ljubavnik?

255

U istraživanju Univerziteta Queensland učestvovalo je 100 žena, a morale su da odgovore na brojna pitanja o njihovom dotadašnjem seksualnom životu.

Cilj istraživanja bio je da se otkrije koji to muškarci u očima žena imaju najbolje kvalitete za ljubavnika.

Koje doba dana je najbolje za seks?

Naučnici su takođe želeli da saznaju s kojim tipom ljubavnika su ispitanice najlakše doživljavale orgazme – a s kojim ne.

Rezultati istraživanja Iz dobijenih odgovora utvrdili su da duhoviti, kreativni, dragi i verni muškarci imaju najbolje kvalitete kao ljubavnici.

Tri magična sastojka za SAVRŠEN SEKS!

Takvim je frajerima zanimljivo i važno da znaju najbolji način kako dovesti ženu do vrhunca. Osim toga, otvoreniji su razgovor – pa i o seksu i preferencijama – te se više trude oko predigre.  Znaš li šta je još ženama bilo jako bitno? Da muškarac fino miriše…

A za brak? Zanimljivo, ove osobine izgleda pripadaju i idealnom mužu – najnovije istraživanje belgijskih naučnika pokazalo je koje osobine mora imati muškarac da bi bio privlačan ženi i da bi ga smatrale dobrim kandidatom za brak.

U istraživanju je učestvovalo  87 heteroseksualnih studentkinja prema kojima su najprivlačniji muškarci oni kojima je porodica važnija od posla i karijere.

Svi načini kako da se KREATIVNO i DUHOVITO osvetite bivšem koji vas je izneverio!

 

Prema njihovom mišljenju, porodični tip muškarca bolji je za brak jer će biti podrška porodici, bolji suprug i bolji otac deci i više će se uključivati u svakodnevni porodični život. Osim toga, njihov idealan muškarac mora biti druželjubiv, a poželjno je da pomaže starijim osobama, otvara vrata ženi, ponese joj neku tešku stvar i tako joj do znanja da brine o njoj i da je pažljiv.

Da izgled nije ključni faktor kod izbora partnera, pokazala je i nedavno objavljena studija u časopisu Psychological Science. Naime, prema toj studiji muškarci prosečnog fizičkog izgleda i zavidnog nivoa samopouzdanja poželjniji su kod ženskog pola nego oni s višim nivoom fizičke privlačnosti.  Rezultati istraživanja pokazali su i da muškarci koji nisu previše opterećeni svojim fizičkim izgledom odgajaju samouvereniju decu.

izvor: miss 7

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.