Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Svi načini kako da se KREATIVNO i DUHOVITO osvetite bivšem koji vas je izneverio!

209

Možda vas je varao ili nestao s lica zemlje. Možda ste samo besni što ste potrošili mesece ili godine svog života na tog ljigavca. Oslobodite se svih negativnih emocija zamišljajući neki ili sve od ovih scenarija napisanih s mnogo ljubavi i saosećanja.

Postoji li formula koja požudu pretvara u ljubav i da li je moguće emotivno vezivanje posle neobaveznog seksa?

Vaša misija je da počnete da izlazite sa sportistom koji igra za njegov omiljeni klub kako bi za vreme svake utakmice on mogao videti vas u krupnom planu kako ispijate šampanjac u privatnoj loži srčano navijajući za vašeg novog (i treba li da kažemo jako bogatog) dragog.

Izlazite sa nekim ko je doslovno njegova slika i prilika, samo viši.

Pretplaćujte ga na razne promotivne letke koji stižu svakog dana. I svake nedelje ponovite to isto kako biste bili sigurni da će mu stići sva obaveštenja.

Pišite knjigu inspirisanu vašom vezom.

Bez ove četiri veštine ne zalećite se u brak!

Uplovite u njegovu branšu samo kako biste mu dokazali kako je lako postići neke stvari. Nekoliko meseci kasnije, postanite njegova šefica i dajte mu otkaz zbog nekompetencije.

Kupite stan od njegovog stanodavca koji on toliko obožava, a onda ga izbacite iz njega.

Pošaljite mejl njegovom poprilično šarmantnom tati o tome koliko vam nedostaju porodična druženja i razgovor s nekime ko obožava stare filmove jednako koliko i vi. Ispostavi se kako i vi nedostajete. Šest meseci kasnije, ups, počnite da izlazite sa njegovim tatom. I praktičko postanite njegova maćeha. A njegovu sobu iz mladosti pretvorite u svoj pilates studio.

Svetpoznatih.rs/Cosmopolitan.hr

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.