Svet poznatih
Poznati sa poznatima

RECEPT ZA DUGU VEZU : Šta vaš partner želi od vas?

0 1.325

Jedna od najvećih grešaka koje možemo napraviti u vezi je ta da ne postavljate dovoljno prava pitanja. Postavljanjem pravog pitanja možete otkriti šta vaš partner želi od vas i vašeg vremena zajedno.


Evo nekoliko pitanja koja možete postaviti vašem partneru

1. „Šta mogu sada da ti pomognem?“
Ako imate taj luksuz, da pronađete nešto slobodnog vremena, zašto ne ponudite minute svom drugom kao ljubazni gest. Većina nas ima previše na našim dnevnim spiskovima obaveza, a dodatni par ruku može napraviti veliku razliku u obavljanju posla. Plus, radićete stvari zajedno, što može biti dobro za učvršćivanje vašeg odnosa.

2. „Kako da vam pokažem da te volim?“
Dobro je reči VOLIM TE, ali akcije govore glasnije od reči. Možda će vaš voljeni želeti poljubac ili pomoć u bašti… Bez obzira na njegov zahtev, vaša ponuda za prikazivanje vaše ljubavi učiniće vašeg partnera zadovoljnim.

3. „Da li postoji jedna“ mala „stvar kod mene koju bi voleo da promenim?“
Da, ovo može izazvati ozbiljan razgovor, ali naglašavajući reč malo, možete značajno osvetliti nameru ovog pitanja. Ponekad nesvesno radimo stvari koje našem partnerune prijaju, ali nije dovoljno neprijatno da nam kažu. Postavljanjem ovog pitanja, možete zaustaviti malo uznemiravanje da postane veliko pitanje i problem.


4. „Da li postoji neko posebno mesto gde bi želeo da ideš?“
Možda nećete biti u poziciji da letite za Pariz, ali lepo je dati onom kome volite poklon u vidu putovanja ili izleta. Takođe možete napraviti planove za veći odmor ako vas služi raspoloženje (i budžet). To je odličan način da imate nešto dase radujete, zajedno

5.“Šta je to u tvom životu što te čini srećnim?“
Ovo pitanje će uzrokovati da vaš partner razmisli o svemu onom što  ga čini srećnim i zadovoljnim. Samo pričajući o radostima, učinićete da se  vas dvoje osećate bliže i tako dodajte dubinu vašoj vezi.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.