Svet poznatih
Poznati sa poznatima

6 jednostavnih načina da povećate SEKSUALNI APETIT!

Ne, ne možete samo okrenuti „libido prekidač” i niotkud osetiti veliku strast. Poznata misao?

0 1.146

Ovo posebno frustrira u trenucima kada je vaš partner spreman, a vama nedostaje još samo ono nešto – požuda koja će isključiti sve druge misli, opustiti vas, i probuditi glad za zadovoljstvom u seksu.

Evo šta vam može pomoći:

Ne premišljajte o hrani kao afrodizijaku.

Koliko god hrana bila moćan afrodizijak, ona ne može tako brzo povećati vaš seksualni apetit, koliko vas može opteretiti. Umesto toga, probajte sa hranom koju volite, koja je prijatna za vaša čula i snažna u buđenju senzualnosti, poput bresaka, smokvi ili čokolade.

Vežbe pre seksa

Preznojavanje pre seksa siguran je način da se osetite privlačnije i poželite da pojačate ovo zadovoljstvo. Vežbe će vam pomoći da osetite svoje telo u potpunosti, i doživite nalet energije i zadovoljstva svojom seksipilnošću, koje ćete želeti da pokažete i u krevetu.

Vežbe za karlicu najviše su povezane sa vašom seksualnošću, te ih obavezno praktikujte u svojim fitnes ritualima.

Obratite pažnju na mogući uticaj sredstava za kontrolu rađanja

Individualnost je neprikosnovena u priči o požudi i seksualnim afinitetima. Isto tako, svako telo na svoj način reaguje na hormonske pilule, i moguće je da je vaša strast nešto manja upravo usled promene hormonske ravnoteže. Pratite šta se dešava u vašem telu kada koristite ove pilule, i obavezno se konsultujte sa svojim ginekologom o mogućim alternativama.

Suočite se sa stresom

Stres i anksioznost najveći su neprijatelji seksualnog uzbuđenja i zadovoljstva. Naučite da živite sa njima i u momentima kada prete da ugroze sve aspekte vašeg života i onemoguće vam da se opustite i uživate. Svako ima svoj način, ali je važno prepoznati potrebu za aktivan pristup ovim problemima.

Masturbirajte

Opustite se sami i istražite različite tehnike masturbacije kako biste ponovo osetili svoje telo i prepoznali šta vam najviše prija.

Kvantitet donosi kvalitet

Nakon duže pauze i prećutkivanja mogućih problema, pokušaj seksa sa partnerom može delovati pomalo neprirodno i planirano. Ipak, važno je razbiti zid nerealno predimenzioniranih briga, i osetiti zadovoljstvo.

Što više seksa imate, to ćete više seksa želeti.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.