Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Ovo su najveći stresovi u dugogodišnjim vezama

0 827
 Veze su odnos između dvoje ljudi koji sazrevaju i žive jedno pored drugog. Duge veze su nešto što nas definiše kao osobu i period u kome je naš partner video i ono najbolje i ono najgore u i od nas. Ukoliko je ljubav prava ona može preživeti sve turbulencije, ali najčešče se upravo one dešavaju i izazivaju najviše stresa.
Evo nekoliko najbitnijih tema koje dovode do mimoilaženja stavova i potencijalnih kriznih situacija u dugoj vezi:

– DECA
Ako planirate da imate decu treba da znate da će to sigurno uticati na vašu vezu. Sa mališanima dolazi više odgovornosti, a imaćete i manje vremena za sebe i svog partnera. Zapostavljanje partnera može dovesti i do ljubomore. Morate biti vrlo taktični u tom slučaju.
– NOVAC
Tenziju može napraviti i neslaganje oko načina trošenja novca. Takođe postoje i rezlike sa baratanjem finansijama kod polova.
– POSAO
Ako ste na poslu preopterećeni, velika je verovatnoća da ćete bes iskaliti na svom partneru. Partner vam može zamerati i da stavljate posao ispred porodice.
– NESIGURNOST
Nesigurnost dovodi do analiziranja partnerovog ponašanja na negativan način i do isto tako negativnih reakcija.
– RODITELJI
Mešanje roditelja u vezu ili brak, zna biti veoma opterećujući faktor. Posebno, ukoliko roditelji ne gaje naklonost prema partneru.

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.