Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Slađa Alegro rasplakala emotivnom porukom: Imam čast da budem tvom ocu supruga, a tebi, Dudo, majka (FOTO)

0 35

Pevačica Slađa Alegro važi za pravu porodičnu ženu, a ona ne krije da su dve najvažnije osobe na svetu za nju ćerka Mila i suprug Zoran.

Slađa im javno često upućuje poruke pune ljubavi, a sad je iskoristila priliku da isto učini povodom rođendana male Mile.

Slađa se potrudila da ispiše najlepše reči mezimici, a mnogi su se raznežili njenom čestitkom, pa čak i pustili suzu.

„Dudo, tražila sam sliku koja te najviše opisuje, ne mogu da se odlučim okačila bih dvesta, al’ bi pomislili da sam šenula od ranog jutra. Ovde ima sve, i mašna, i duda, i tvoje nestvarno lepe oči😊.

Fali osmeh, ali ne fali,što bi naš kumić rekao – u starnom životu.Ne fali, ja se nadam, ništa baš.Ti sve imaš, i osmeh i emocije kakve nisam srela da ima dete tvog uzrasta. Kaže tvoj tata, veliki Zoka Dragaš, da se samo moli da ti ostane taj čaroban duh, jer ga u ovo ludo vreme svi pomalo izgubimo.

Ti spajaš nespojivo, ti mamiš osmehe i onom ko je tužan, ti nateraš da zaigra i onaj ko nikada igrao nije, ti lečiš one kojima si, kažu, najbolja terapija. Sa tobom je sve nestvarno. Imam privilegiju i čast da budem tvom ocu supruga, a tebi, Dudo, majka. Majka koja ti želi zdravlja i osmeha, koja je tu i biće sve dok diše, da te digne ako kreneš pasti, da te pogura ako zastaneš, da ti se nasmeje uvek kad ti je to potrebno, da ti pruži zagrljaj i sigurnost. jer tu je dom uvek i zauvek.
Srecan rođendan, ružo moja mirisna.“

View this post on Instagram

Dudo, trazila sam sliku koja te najvise opisuje, ne mogu da se odlucim okacila bih dvesta al bi pomislili da sam šenula od ranog jutra.Ovde ima sve, i mašna i duda i tvoje nestvarno lepe oči😊. Fali osmeh, ali ne fali sto bi naš kumic rekao u starnom životu.Ne fali ja se nadam nista bas.Ti sve imaš, i osmeh i emocije kakve nisam srela da ima dete tvog uzrasta.Kaze tvoj tata veliki Zoka Dragaš, da se samo moli da ti ostane taj čaroban duh, jer ga u ovo ludo vreme svi po malo izgubimo.Ti spajaš neospojivo, ti mamiš osmehe i onom ko je tužan, ti nateraš da zaigra i onaj ko nikada igrao nije, ti lečiš one kojima si kažu najbolja terapija.Sa tobom je sve nestvarno.Imam privilegiju i cast da budem tvom ocu supruga a tebi Dudo majka.Majka koja ti želi zdravlja i osmeha, koja je tu i bice sve dok diše, da te digne ako kreneš pasti, da te pogura ako zastaneš, da ti se nasmeje uvek kad ti je to potrebno, da ti pruži zagrljaj i sigurnost jer tu je dom uvek i zauvek. Srecan rodjendan ružo moja mirisna 🌹

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on

Izvor Glosssy/Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.