Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Jelena Karleuša GLAMUROZNA i u kućnom karantinu!

Boravak kod kuće ne znači da je Diva iz glamuroznih odevnih komada „uskočila“ u trenerku i papuče

0 166

Popularna pevačica već nekoliko sedmica je u samoizolaciji sa suprugom Duškom Tošićem i ćerkama Atinom i Nikom, a boravak kod kuće ne znači da je Diva iz glamuroznih odevnih komada „uskočila“ u trenerku i papuče. Naprotiv – ona je vrlo elegantna!

Mala bela haljina na njen način

Najpre smo je videli u najprovokativnijoj mini-haljini u kojoj se ikad pojavila. Reč je o modelu koji krasi mini-rolka i jedan dugačak rukav, dok je druga ruka otkrivena, a obnažene grudi prekrivaju tanke trake.

Duh osamdesetih u domu Karleuša-Tošić

View this post on Instagram

Baby blue

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Pevačica je potom na terasi pozirala u interesantnoj haljini plave boje koju krase efektni puf-rukavi,naglašen struk i smeo dekolte. Jelena je kominovala s ovu toaletu s elegantnim providnim papučama sa štiklom srednje visine, a mnogi su oduševljeni njenim izborom frizure – kratkim bobom stilizovanim tako da kosa izgleda mokro.

Praznično raspoloženje kao inspiracija

Za porodičnu proslavu Uskrsa, Karleuša je odabrala haljinu dostojnu crvenog tepiha, a reč je o narandžastoj toaleti veoma provokativnog dizajna, koja ističe njene savršeno izvajane noge i uzan struk. Pevačica ju je kombinovala sa zlatnim sandalama i dugom talasastom kosom.

View this post on Instagram

🐰🥚🐰🥚🐰 #quarantine #quarantinelife #ortodoxeaster Hvala @skoria_torte , @tintolino za divne kolače i torte, hvala najboljem dekorateru Zvezdanu koji mi je pomogao da ovaj dan izgleda kao bajka, hvala “Ema” cvećara za divno cveće, THANK YOU @donamatoshiofficial for the dress🙏🏻 Kao ateista iako ne slavim Uskrs, smatram da je ovo divna tradicija pogotovo kad je reč o deci. Želela sam mojim ćerkama da bar malo ulepšam ovaj dugi karantin i ovaj težak period ne samo za nas već i za čitavo čovečanstvo. Više nego ikad, bitna je ljubav, vera i nada u dobre ljude i bolje sutra🙏🏻 Srećan praznik svima!✨✨✨ (Teško mi je što moja Divna nije sa nama sada… moja živa rana i večna tuga… Ali dok ja dišem diše i ona.)

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

 

Izvor Glossy/Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.