Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Biljana Srbljanović: Šta koj’ moj kukate, ništa nam neće biti, ostaćemo iste budale (FOTO)

Oporavlja se u samoizolaciji

0 212

Biljana Srbljanović nedavno na društvenim mrežama objavila da je zaražena korona virusom, a ova književnica se trenutno oporavlja u samoizolaciji.

Ona je sa javnošću u više navrata na društvenim mrežama podelila simptome i tok bolesti, kao i to kako izgleda oporavak, te kako se oseća dok je potpuno izolovana od porodice i prijatelja.

Biljana Srbljanović otkrila šta sve proživljava: Cmizdrila sam jer i inače cmizdrim! (FOTO)

Ovog puta prisetila se kako je pre nekoliko godina što se kućne izolacije tiče imala sličnu situaciju kada je polomila nogu, i tada nekoliko nedelja provela „zarobljena“ u kući. To iskustvo ju je neopisivo podsetilo na sadašnju situaciju.

Njen status prenosimo u celosti:

„Kad sam jednom prilikom o kojoj ne bih sad, slupala novu novcijatu vespu, pa koincidentno i sopstvenu nogu, nakon operacije, mesec dana nisam mogla da siđem iz spavaće u dnevnu sobu ni kuhinju. Posle 4 nedelje, mogla sam na štake, ali siđi ti štakama niz stepenice i onda se popni gore i ponesi nešto, tipa – kafa, sendvič, flaša vode, šta god. Pošto nisam tip da budem potpuno zavisna od drugih, patentirala sam nošenje tašne po kući, kao kraljica Elizabeta u Bakingemskoj palati. Siđem polako dole, stavim šta mi treba u tašnu, uključujući i kafu u flašicu i tanjir, pribor, hranu u kesi, pa gore. I tako još podosta nedelja.

Biljana Srbljanović: Iz prve ruke ću vam reći: Nije me sramota bolesti, nikoga ni jedne bolesti ne sme biti sramota! (FOTO)

Tada još nije bilo vajbera, nisam imala tv gore, nije bilo netfliksa i piratskih portala. Ništa, spremila sam jedno pet ispita na doktorskim, isekla šiške, posvađala se preko prozora sa celim krajem, noga mi se zauvek stanjila, ali sam izašla iz svega kao potpuno isti kreten. Eto jednog prijatnog iskustva iz naučne oblasti snaga ličnosti u izolaciji. Podnaslov šta koj moj kukate, ništa nam neće biti, ostaćemo iste budale.

Photo: prva kafa tokom prvog izlaska nakon cirka 2 meseca. I ništa“, napisala je Biljana na Fejsbuku.

kad sam jednom prilikom o kojoj ne bih sad, slupala novu novcijatu vespu, pa koincidentno i sopstvenu nogu, nakon…

Gepostet von Biljana Keller am Dienstag, 7. April 2020

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.