Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Bora Drljača se oglasio iz karantina: Ne trebaju ovde ruske i američke rakete, ovo je gore od tih raketa! Ovo je luda kuća! (VIDEO)

Folker se oporavio od operacije, međutim nakon izlaska iz bolnice  nije imao mnogo vremena da uživa jer se zbog pandemije koronavirusa  nalazi u karantinu

0 32

Folk pevaču Bori Drljači prošle godine je dijagnostikovan tumor na debelom crevu i tada je operisan, a nedavno je zbog istog problema ponovo otišao pod nož.

Folker se oporavio od operacije, međutim nakon izlaska iz bolnice  nije imao mnogo vremena da uživa jer se zbog pandemije koronavirusa  nalazi u karantinu.

„Evo vidiš kako ja poštujem…Iz kuće nigde ne idem, samo malo izađem ispred kuće, sunčam se u dvorištu i tu poštujem i tako treba poštovati naredbu predsednika i vlade da mi stariji ljudi ne izlazimo nigde da bi se sačuvali. Evo to je to, tu se malo muvam u dvorištu. Izašao sam iz bolnice i sad opet karantin, al šta ću…takva je situacija. Ovo je luda kuća. Ne trebaju ovde rakete ruske i američke ovo je gore od tih raketa, ovo je najveći rat što postoji. Poštujte naredbu, nemojte ‘odati, nemojte ići u Knez Mihailovu…“, zaključio je Bora Drljača.

Šta je još rekao pogledajte ispod:

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.