Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Srbljanović: Korona nije baš kao običan grip! Boriš se za dah, više je kao neko stanje u kom toneš u vreo vazduh! (FOTO)

0 115

Spisateljica i kolumnistkinja Biljana Srbljanović na svom Fejsbuk nalogu obelodanila je da je obolela od korona virusa.

Biljana Srbljanović: Iz prve ruke ću vam reći: Nije me sramota bolesti, nikoga ni jedne bolesti ne sme biti sramota! (FOTO)

Treći dan otkako je saznala da je pozitivna na ovaj virus, do detalja je opisala kako se oseća.

Moj medicinski bilans za danas: nemam upalu pluća, uz kiseonik super dišem, dobila sam antibiotike i još nešto, i uz…

Gepostet von Biljana Keller am Montag, 23. März 2020

„Moj medicinski bilans za danas: nemam upalu pluća, uz kiseonik super dišem, dobila sam antibiotike i još nešto, i uz obećanje da ću biti potpuno izolovana i da ću se svakog dana javiti lekaru, a odmah doći pravo u bolnicu ako mi se iole pogorša stanje, došla sam kući. Sad ležim u dečjoj sobi, potpuno zatvorena, sama u stanu, muž, koji je negativan, izolovan je. Od garaže do petog sprata sam išla peške, da ne zagadim lift i to mi je bi najveći izazov savremenog doba. Penjala sam se pola sata.

Biljana Srbljanović pozitivna na COVID-19: Nisam obesno blejala napolju (FOTO)

Jer, nije baš kao običan grip. Više je kao neko stanje u kom toneš u nekakav vreo vazduh i boriš se za dah. Teško se koncentrišem, uglavnom spavam, prespojili su mi se dani, nisam sigurna koji smo danas.

Sve mi donose do vrata, moje požrtvovane i divne komšije, ali ionako nemam apetita.

Eto, to je jedino što imam da kažem. Hvala vam svima baš. Javiću vam sve što prolazim, da znate, da prepoznate – poručila je Biljana Srbljanović.

 

Izvor Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.