Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Supruga folk pevača objavila predbračni ugovor uz jasnu poruku: Sram vas bilo! (FOTO)

Sve je išlo po protokolu, ispoštovani su mnogi običaji, ali društvene mreže usijao je jedan papir zbog kog je mlada pobesnela

0 166

Ljuba Perućica i njegova izabranica Katarina Kolozeus zakleli su se na večnu ljubav u četvrtak. Sve je išlo po protokolu, ispoštovani su mnogi običaji, ali društvene mreže usijao je jedan papir zbog kog je mlada pobesnela.

Naime, kada su svatovi došli po mladu morali su da potpišu ugovor kako bi mogli da priđu Katarini. Naravno, reč je o šali, a kako javnost nije upućena šta tamo piše, mladi su stizali mnogi neprikladni komentari.

Pošto ju je takvo ponašanje razljutilo, Katarina je odlučila da na svom Instagram profilu objavi ceo sadržaj navodnog ugovora.

„Kume, nema na svetu dovoljno dijamanata, brilijanata, miliona, milijardi i biliona za koje bi ti mi prodali našu kumu. Možeš je kupiti samo svojom ljubavlju, pažnjom i odanošću. Zato ti je prodajemo upravo za to, svaka valjana prodaja se sastavlja uz ugovor, zato, ako želiš mladu najbolju u gradu potpiši ugovor. Ja, dole potpisani Ljubomir Perućica se obavezujem: da ću svojoj ženi Katarini svakog dana reći da je volim, da ću je ljubiti, maziti i razmaziti, da ću našoj deci menjati pelene, da ću biti pažljiv kao i do sada, da ću se truditi da joj ispunim svaku želju, da neću gunđati zbog desete haljine koju je kupila, da ću samo u nju gledati do kraja života, da joj neću ograničavati slobodu, da ću biti dobar, vredan i veran muž, da ću je grejati kada joj je hladno, da neću postati dosadan i nezainteresovan, da će joj život pored mene biti uvek lud provod, da ću je voleti i kada osedi, ugoji se i zbora, da ću razmaziti naše unuče – piše u ugovoru koji su oni potpisali.“

„Evo da vidite nas predbračni ugovor! Čisto da zapušim usta zlim, zavidnim i pokvarenim ljudima! I čisto da se zna, ne plaši se Ljuba da ću nesto da mu uzmem, oženio je devojku koja je i pre njega imala i svoj stan i auto (i to mi nije kupio neki dećko ili slično, hvala Bogu imam divnu porodicu)!!! PREMA TOME, SRAM DA VAS BUDE ZA KOMENTARE!!!“, poručila je Katarina uz fotografiju koju je postavila na Instagram.

Izvor Alo/Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.