Svet poznatih
Poznati sa poznatima

Antonia Gigovska, bivša učesnica Pinkovih zvezda otkrila da li je otpevala Lunin prvenac umesto nje! (VIDEO)

Više nema mesta nagađanju

0 197

Još pre same premijere pesme „Deveti krug“, Lepi Mića je, u emisiji „Zadruga: Narod pita“, otkrio da ovu numeru zapravo nije otpevala Luna Đogani nego Antonia Gigovska, te da na taj način rijaliti zvezda pokušava kao, kako je sam rekao, njena majka Anabela Atijas tokom devedesetih godina prošlog veka da napravi karijeru otvarajući usta.

View this post on Instagram

Osmeh moj lepi 😍🤭

A post shared by LUNADJO-FANPAGE ⚠️ (@luna_djo_diva) on

Kada je široki auditorijum konačno dobio priliku da čuje Luninu pesmu, veliki broj korisnika društvenih mreža se priklonio Lepom Mići, te su šaljivo počeli da čestitaju nekadašnjoj učesnici „Pinkovih zvezdica“ na tome što je tako dobro otpevala muzički prvenac Đoganijeve.

Ovim povodom se, naposletku, oglasila i sama Antonia.

– Otpevala sam pesmu da bih dokazala da je ne pevam ja nego Luna, i da je to njen glas, i njena pesma. Stvarno bih želela da joj čestitate zato što je odradila veliki rad. Pesma je super i zaista nema potrebe za komentarima da sam je ja otpevala jer nisam. Ja sam pevala samo prateće vokale. Bilo mi je drago što me je pozvala i što je htela da baš ja to odradim. Njen glas je njen glas i nema potrebe za takvim komentarima. Nemojte da napadate Lunu jer to nije tačno! – bila je jasna Gigovska.

Izvor Pulsonline/Svetpoznatih.rs

Pošalji odgovor

Nećemo deliti tvoju email adresu.